Maritimt Oplevelsescenter
i Aalborg

Springeren er et maritimt museum og oplevelsescenter i Aalborg. Her kan du gå ombord i ubåden Springeren, sejle en tur i Aalborg Minimarina, gå på opdagelse i vores enorme samling af modelskibe, der fortæller historien om Aalborgs søfartshistorie, og meget, meget mere. Velkommen ombord!

Hos Springeren – Maritimt Oplevelsescenter byder vi på oplevelser hele året rundt. Vi har åbent for gæster 360 dage om året. Se vores åbningstider her.

Vi har samlet flere genstande, som relaterer sig til søfart gennem tiden i en trækasse, og dertil har vi lavet en række faglige aktiviteter, som undervisningen kan bygges op omkring.

Piratfest og skattejagt sammen med alle vennerne? Fødselsdagsfest på Springeren koster fra 85 kr. pr. barn. Se vores fødselsdagspakker her.

I vores butik kan du købe et udvalg af souvenirs, der er relateret til havet og søfart. F.eks. legetøj & piratting til børnene og bøger, rom & øl til de voksne.

På Springeren lærer du om søfart igennem sjov og aktiv leg. Du kan udfordre dig selv i sejlsimulatoren eller udforske vores store udstilling.

Springerens areal udgør imponerende 15.000 m2, så hos os finder du oplevelser og spændende historiefortællinger nok til mange besøg.

Oversigtskort

Klik på kortet for at få overblik over hvilke spændende ting, du kan opleve hos Springeren.

  1. Racerbåd - Karin Nielsen
  2. Torpedobåden Søbjørnen
  3. Fartøjshallen
  4. Kapsejler Djursland 55
  5. Legeplads
  6. Aalborg Miniby
  7. Kystredningsbåd
  8. Aalborg minimarina
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17

Få ubegrænset adgang til
Springeren med et årskort

Foruden ubegrænset adgang til Springerens mange aktiviteter og udstillinger for dig og en ledsager, kan du se frem til et væld af medlemsfordele og rabatter.