Biblioteket


I Oplevelsescentrets bibliotek finder du nemlig en masse interessante nyere såvel som ældre bøger, artikler, fotografier og meget mere om alt inden for den maritime verden. Al materiale kommer fra private samlinger, som er venligst doneret til SPRINGEREN.

Vores bibliotekar Torkild Søgaard er en af vore frivillige og uvurderlige hjælpere. Han har arbejdet ca. halvandet år på at katalogisere den omfattende rigdom af fortællinger og øvrige oplysninger. Leder du efter fortællinger om centrale begivenheder i søfartshistorien, historier om et historisk kendt skib eller søger du blot information om et skib som et familiemedlem eller en ven har arbejdet på, – så kan du sikkert finde svaret her i biblioteket eller også hjælper Torkild dig meget gerne. Studér materialerne i den rolige og hyggelig atmosfære her eller tag dem med dig som hjemlån!

Gratis entré for SPRINGERENs biblioteksbesøgende
Biblioteket finder du i den bygning, der rummer bl.a. vores mødelokale og modelbyggernes værksted. Ønsker du udelukkende at besøge vores biblioteket, får du gratis entré. Henvend dig blot til vores venlige personale, og de vil med glæde hjælpe dig.
 
Nedenfor kan du se et lille udpluk af vores litteratur og andet materiale

Historie Generelt

Maritim Historie udland

Maritim Historie Danmark

Moderne Krigsskibe

Handels-og passagerskibe

Rederier

Skibsbygning & Værfter

Lodsvæsen: Søkort & Farvande

Fyr- og vagervæsen

Navigation