Splitte mine bramsejl, så går det løs! Den 18. juni holder vi et brag af en jubilæumsfest og et stort sommermarked. Der vil være gratis entré hele dagen, og fede aktiviteter for en hver søulk.

Du kan for eksempel udfordre vennerne eller familien til sumobrydning, eller I kan se hvem der er den bedste pirat-skytte i Nerf skydeteltet. I kan også gå på opdagelse i ubåden på en guided tur med rigtige ubådsfolk, eller møde en brandmænd og en rigtigt aktiv brandbil.


Er I til modelbåde og -huse vil der også være opvisning i minimarinaen og åbent hus i minibyen. Fra 11 – 15 vil der være sommermarked med en masse fine kreative stande, der sælger alt fra garn, Tupperware, flotte træting, børster til aloe vera, smykker, illustrationer, plakater og meget mere

Er du mere til lidt godt til ganen vil der også være en romsmagning på dagen, samt mulighed for at købe grillmad og fadøl hele dagen, for uden mad og drikke duer sømanden ikke.Til de små vil der også være et kreativ børnehjørne, og som altid har vi Nordjyllands største legeskib – perfekt til både store og små pirater. 


I løbet af dagen vil der være musik, lodtrækninger, og en masse sjove aktiviteter.
Så sørg for at du har landgang den 18. juni!

Find Facebook begivenheden her!

Vi ses til den festlig dag !
//Springeren maritimt oplevelsescenter

Jubilæumsfest invitation