Børnefødselsdag

Hold fødselsdag på Springeren

Tag alle vennerne med til byens bedste børnefødselsdag – en sjov og lærerig dag på Springeren – Maritimt Oplevelsescenter i Aalborg Vestby.

Vi elsker børn på Springeren, og vi elsker at give børnene den allerbedste fødselsdag. Der er ikke noget bedre, end at se drenge og piger i alle aldre spæne rundt og have det sjovt her hos os, hvor de har masser af plads at boltre sig på, både inde og ude.

Vores fødselsdagsfester

I kan vælge imellem 3 typer fødselsdage, alt efter hvor meget I selv ønsker at stå for og hvor meget I ønsker, vi står for.

Ligegyldigt hvilken pakke du bestemmer dig for, er du velkommen til selv at medbringe slik, drikkevarer mv.

Der kommer 2 voksne gratis ind pr. fødselsdag.

Vi holder fødselsdagsfest for såvel små som store grupper af børn. Det vil sige, at vi ikke har noget krav om minimum antal deltagende børn, for at du kan fejre din fødselsdag på Springeren.

Hvis du har specielle ønsker til børnefødselsdagen, finder vi også ud af det. Hos os kan det meste lade sig gøre, så kontakt os for at høre om mulighederne for andre løsninger eller ændringer til ovenstående.

 

Jeres muligheder

 

Hold fødselsdag på Springeren – Maritimt Oplevelsescenter og giv børnene en god oplevelse med masser af fri leg. Skal I på skattejagt, så har vi skattejagten og skattekisten – I skal blot medbringe godterne til kisten.

Vælg mellem følgende pakker:

Matrospakken – 85 kr. pr. barn
 – Gave til fødselaren
 – Entré
 – Fri entré for to voksne
 – Kaffe til to voksne
Vi stiller lokale til rådighed og så sørger I selv for service, borddækning og forplejning

Styrmandspakken – 135 kr. pr. barn
 – Et festligt pyntet bord
 – Smurte teboller
 – 1 sodavand
 – Kagemand med slik/flødeskum
 – Gave til fødselaren
 – Entré
 – Fri entré for to voksne
 – Kaffe til to voksne

Kaptajnspakken – 185 kr. pr. barn
 – Et festligt pyntet bord
 – 1/2 pizza
 – 1 sodavand
 – Kagemand med slik/flødeskum
 – Gave til fødselaren
 – Entré
 – Fri entré for to voksne
 – Kaffe til to voksne

Indbydelse

Indbydelsen til fødselsdagsfest på Springeren kan du hente gratis her. Klar til udskrivning og foldning

I vores butik kan du også købe disse helt unikke piratindbydelser lavet på gamle søkort til kun 5 kr. pr. stk.

 
 

Kontakt

Lyder børnefødselsdag med skattejagt, piratspil og ubåd som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 98117803, via mail: info@springeren-maritimt.dk eller besøg os i butikken. Vi glæder os til at give dig Aalborgs bedste fødselsdagsfest på Springeren!

legeskib

Danmarks største legeskib

 

På vores udeområde har vi Danmarks største legeskib, hvor man rigtig kan lege at man er pirat.

skattejagt

Skattejagt

I er meget velkommne til at benytte Jer af vores skattejagt, hvor børnene skal finde den farlige og onde sørøver Rødskægs gemte skat – hvis de altså tør.

Det eneste I selv skal sørge for er en “skat” til at putte i skattekisten, f.eks. slikposer. Skattekisten kan I låne af os, og I placerer den selv et sted på vores store område – lige der hvor I synes det er bedst.

I skal så læse historien højt for børnene, så de kan finde vej til skattekisten, men først skal alle børnene have et piratnavn ved hjælp af piratnavnsgeneratoren.

styrehus1

Sejlsimulator 

Springeren har en sejlsimulator, hvor man som skipper skal holde tungen lige i munden for at komme sikkert igennem Limfjorden. Simulatoren er bygget på samme teknologi, som bruges på flere af de blå uddannelsesinstitutioner.

søbjørnen

Computerspillet Farligt Farvand

Det er et spil, hvor du skal skyde fjendtlige fartøjer ned med torpedoer – men pas på du ikke rammer de fartøjer, der gerne må passere!

I spillet er der to sværhedsgrader at vælge imellem, men ligegyldigt hvilken en du vælger, kræver det en god hukommelse og en god portion fingersnilde for at kunne gennemføre.

Se også Børnenes Univers.

Ubåden Springeren

Kaptajn for en dag

Børnene kan lege kaptajn for en dag, når de går på opdagelse indeni den 53 meter lange ubåd Springeren eller stiger ombord på motortorpedobåden Søbjørnen.

De ligger begge på vores store udendørsområde, hvor der også er mange andre oplevelser, f.eks. legeplads, høns og Minibyen Aalborg.