Praktisk Information

Butikken
I butikken finder du billetsalget hvor du kan købe indgangsbillet, sæsonkort samt fællesbillet til Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum. Her kan du også købe is, snacks, sodavand og kaffe, som må nydes på stedet. Derudover, kan du købe pirat, maritime og diverse souvenirs som jævnligt bliver udskiftet med nye varer. 

Medbragt mad   
Her er det muligt at nyde medbragt mad både indendørs og udendørs. Når vejret tillader det er det muligt at benytte vores gasgrill. 

Småbørn 
Hos Springeren er alle velkomne, store som små. Vores store udearealer og rummelige udstillinger samt andre aktiviteter gør et besøg hos os særligt velegnet til børnefamilier.

Det er muligt at tage barnevogn og klapvogn med rundt i udstillingen samt udendørs og ved toiletterne er der puslepladser. Derudover er det muligt at benytte vores mikrobølgeovn til at varme flasker og babymad.

Legeplads
På vores udendørsareal er der en lille legeplads med rutchebane, gynger og sandkasse hvor børnene kan boltre sig. Der er også plads til leg på kapsejleren NORDEA, som ligger mellem ubåden og torpedobåden, og du kan forsøge dig som kanonskytte med de to luftmålkanoner på græsplænen. 

Handicapvenligt
Stedet er også kørestolsvenligt, da der er ramper ved udgangen til udendørsarealet. Derudover har vi én rollator til udlån som desværre ikke kan reserveres.

Hos Springeren – Maritimt Oplevelsescenter er ‘menneskets bedste ven’ også velkommen, så længe hunden er i snor.
Du kan se en oversigt over Springeren – Maritimt Oplevelsescenter her.

Overnatning

https://www.hotelscombined.dk/

Du kan læse mere om Øster Hurup og dets attraktioner i Cambayas ferieguide her

https://www.feline.dk/artikler/sommerhus-nordjylland

http://www.sommerhus-siden.dk/artikler/sommerhus-nordjylland