Søværnet


Se vores skibsmodeller og fotografier af søværnsskibe fra 1. og 2. verdenskrig og frem til i dag!
 

Vidste du...

... at vi også har en model af artilleriskibet NIELS JUEL, der blev sænket i Isefjorden den 29. august 1943 efter et tysk luftangreb, og korvetten NIELS JUEL, der har været anvendt i FN’s fredsbevarende operationer i Persergolfen og i Adriaterhavet i nyere tid?
Kom helt tæt på en af de første dekompressionstank.

   
Kom helt tæt på en af de første
dekompressionstanker i Europa!/planlaeg-dit-besoeg/360-virtuel-tur

Dekompressionstanken blev fremstillet på
Orlogsværftet i København i 1902. Eller tag et kig på udstillingshallens imponerende modeller af moderne torpedobåde af WILLEMOES-klassen og STANDARD-FLEX-klasse (sidstnævnte blev fremstillet ved
DANYARD i Aalborg). I samlingen har vi også en meget smuk model af skoleskibet Danmark, som det så ud færdigbygget i 1932.
 
Lær mere om katastrofen der ramte rutebådssejladsen fra København til Aalborg den 11. juni 1948 fra fotomontagen ved udstillingshallens indgang.
 

 

Læs mere om Søværnet her
 
Nyheder
01/07/20
Skal dit barn på matrosskole? Vi laver knob, ser hvor stærke vi er med tovtrækning, finder vores helt eget matrosnavn, kommer på rundvisning og hører spændende historier og slutter af med at bygge en båd, som vi skal sejle med i vores bassin. Og i stedet for beskøjtere får børnene popcorn, frugt og vand
01/07/20
Få 50% rabat på en 100% oplevelse